Petek Servisi

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Peteğin hortum kullanılarak basınçlı suya maruz bırakılması ile temizleme işlemi başlar. Bu işlem su kirliden temize geçene kadar devam eder.

Kombi tesisatımızın içinde bulunan suyun ısınıp soğumasından reaksiyon göstererek çamurlaşma oluşmaktadır. Bu çamurlaşma sebebiyle kombimizin içindeki su rahat bir şekilde devir daim oluşturamaz.

Firmamıza ulaşmaleız durumunda adresinize gelen uzman ekibimizden ustalar vasıtasıyla peteklerinizin kontrolü kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. Temizlenme zamanlarının gelip gelmediği genel olarak kontrol edilmekte, zamanı gelen petekler ve yapılması gerekenler hakkında tarafınıza detaylı ön bilgilendirme yapılmaktadır.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Kombiler ile ilgili sorunlar çok çeşitli sebeplerden kaynaklanabilmektedir ancak bu tür arızalar genellikle garanti kapsamına girmeyen kombilerde meydana gelmektedir. Tarafımızdan yapılan parça değişim/onarım sürecinde değişen parça ve işçiliklere bir yıl garanti vermekteyiz.

ÇOkay iyi iş çıkardılar peteklerımı temızledıler kombıye bakım yaptılar bu işlemler two.five saat sürdü ve çok memnun kaldım işleri bıttıkten sonra son kontrolllerı yaptılar ısınmayan petek çOkay güzel ısınmaya basladı ellerıne kollarına saglık herşey ıcın teşekkür ederım ve herkese tavsıye ederım çAlright memnun kalırsın ve o kadar ılgılılerkı sorduğum bütün sorulara gereklı cewapları verdıler tekrardan teşekkür ederim

Bu durumda petek temizleme yapılması gerekmektedir %thirty tasaruf ve ısı verimi sağladığı istanbul petek servisi kanıtlanmıştır.

Firmamız bu hizmetleri sizlere en profesyonel şekilde veriyor ve yılın en soğuk günlerinde dahi yüksek bir performansla ısınma sağlıyor. Kombi peteklerinin temizlenmesinde en iyi solüsyonların kullanılmasına da önem veriyoruz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Peteği Geri Takın: Petek temizlendikten sonra, peteği geri takın ve contaların doğru bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Vana anahtarını veya penseyi kullanarak peteği sıkıca yerine monte edin.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan uzman ekibimizi ile dilediğiniz zaman bize ulaşabilir, kombi ve petek temizliği hakkında aklınıza takılan tüm sorularınızı tesisat ve petek tesisatı ustalarımıza iletebilirsiniz.

Peteklerinizde oluşan problemler, ısıtma sistemizin verimini düşürebilir. İşte Bengi Teknik Servis’in sunduğu petek temizleme hizmeti hakkında detaylar:

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için arayınız

Report this wiki page